Ginkgo+Kollagén Liquid

9 990 Ft

Ginkgo+Kollagén Liquid – 300 ml

Kiszerelés: 300 ml

Íz: Erdei gyümölcs

Tárolás: Napfénytől, hőtől védett, száraz, hűvös helyen. Felbontás után hűtőben tárolandó, és 2 hónapon belül fogyassza el.

Kategória:

Leírás

Kollagén Peptid: A kollagén peptidek (azaz meghatározott sorrendben összekapcsolódó α-aminosavakból felépülő rövid polimerek) kis bioaktív peptidek, melyek a kollagén enzimatikus hidrolízisével jönnek létre. Más szóval a peptidek az egyes kollagén láncok molekuláris kötéseinek felbomlásával alakulnak ki. A hidrolízis a kollagén protein rostjait nagyjából 300-400 kDa (kilo Dalton tömegű) kis peptidekre csökkenti, melyek molekuláris súlya kisebb, mint 5000 Da. A kollagén peptideket más kifejezéssel hidrolizált kollagénnek, vagy kollagén hidrolizátumnak is nevezik. A jelentősen kisebb mérető és sokkal könnyebben emészthető kollagén peptidet tehát kontrollált enzimatikus hidrolízissel lehet létrehozni.
Ahogy öregszünk, a szervezetünk egyre kevesebb kollagén előállítására képes, melynek első jelei a 30-as évek környékén jelentkezik, majd 40-es éveinkre erősen fokozódik.
Lássuk hogyan:

Bőr – Ahogy a bőrsejtek aktivitása csökken, a bőrszerkezet rugalmasságáért és strukturális szerkezetéért felelős kollagén háló elkezd leépülni. A bőr dehidratálttá és vékonnyá válik, mely miatt megjelennek a ráncok és mély barázdák.

Csontok – A csontszerkezet újra termelődése kiegyensúlyozatlanná válik, melynek során a csont leépülése meghaladja a csontépülést. Ez vezet a csontritkuláshoz és a csont törékenységének fokozódásához.

Ízületek – Az öregedéssel járó csökkenő kollagén szint a porcok leépüléséhez- és ezáltal az ízületi funkció hanyatlásához vezet. Ennek következménye az ízületek diszkomfortja, majd az ízületi fájdalom, ízületi gyulladás tartós kialakulása.

Izmok – A kor előre haladtával az izomtömeg és az erőszint fokozatosan csökken, hanyatlik, mely kihatással lesz egyensúlyunkra, testtartásunkra és mozgástartományunk szintjére. Az öregedés egy természetes folyamat, azonban külső tényezők – mint például az életvitel, a káros környezeti hatások, a légszennyezés, vagy az UV sugárzás – felgyorsíthatják az öregedés folyamatát, amelyek az öregedés jeleinek idő előtti megjelenéséhez vezetnek.

Gingko Biloba: A gyógyászatban a fa leveleiben található hatóanyagokat alkalmazzák, amely alapvetően értágító és keringést javító hatású. Növeli a sejtek oxigénellátását, javítja az agyi vérkeringést. Így élesíti a memóriát, növeli a szellemi frissességet és segíti a különböző agyi funkciókat. Hatékonyan alkalmazható visszértágulat, vérellátási zavar, szédülés, fülzúgás ellen.
Egészségmegőrző értékét annak köszönheti, hogy javítja a szervezet energia-háztartását, valamint lassítja az öregedési folyamatokat. Számos klinikai vizsgálatban bizonyították, hogy a ginkgo kivonat alkalmazása keringési, pszichés és intellektuális funkciók területén egyaránt meghatározó javulást eredményez.