Q10 Liquid

9 990 Ft

Kiszerelés: 300 ml

Napi adagolás: 5 ml (egy mokkáskanállal vízben, vagy üdítőben, langyos teában elkeverve)

Felbontás után, hűtőben tárolandó!

Kategória:

Leírás

Q10: Az étrend kiegészítő általánosan ajánlott, ha szívelégtelenségben, szívizomgyengeségben, magas vérnyomásban vagy szívritmuszavarban szenvedünk. Fontos szerepe van a fogak és a fogíny egészségének karbantartásában, de védi az idegeket és segítségével még a rák és a különböző szívbetegségek is megelőzhetők.

A q10-et a szervezetünk 25-30 éves koráig képes önmaga előállítani, de e kor után a szintje hanyatlani kezd, így muszáj pótolni. Hiánya következtében szív- és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás és más betegségek alakulhatnak ki. Legnagyobb hatását klinikai tesztek alapján a szabadgyökök lekötésében fejti ki, ezáltal megakadályozza a rákot okozó sejtek elszaporodását. Fontos szerepet tölt be oxigén-szállítóként a légzési láncban is. Legnagyobb hiányát szívbetegség esetén mutatták ki. A hiány megszüntetése után a betegségből történő felépülési folyamat jelentősen lerövidíthető. Kedvező hatását mutatták ki a szívritmus-zavarok kezelésében, a vérnyomás és az érelmeszesedés csökkentésében.

Az immunrendszer erősítésére is kiváló. Kutatások feltárták, hogy a Q10 koenzinmek jótékony hatása van a különféle allergiák, az asztma és légúti megbetegedések esetén is. Ugyancsak alkalmazzák az agyműködés rendellenességeinek kezelésében, ha ezek az anomáliák skizofréniával és Alzheimer-kórral függnek össze. Jó eredményeket értek el az öregedés folyamatának lassításában is, továbbá elhízás, candídiasis, sclerosis multiplex, foggyökérbetegségek, fogínysorvadás és cukorbetegség kezelésében.