Artemesia Liquid

12 990 Ft

OGYÉI NOTIFIKÁCIÓS SZÁM: 27145/2021

Kiszerelés: 500 ml

Felbontás után hűtőben tárolandó!

Napi javasolt mennyiség: 5-15 ml

Kategória:

Leírás

Egynyári üröm: Gyógynövény hatás:
Vírusölő hatás. A szervezetbe bejutó számos vírust elpusztít, ha be is jut szervezetbe a vírus, nem engedi elterjedni, szaporodni azt. ( Pl. Malária Vírus , Korona Vírus, stb)
A daganatellenes hatás igazolására szolgáló kísérleteket az 1990-es években kezdték meg, azóta pedig számos kutatás támasztja alá az eredményeket. Az artemizinin daganatellenes hatását igazolták. A vegyület az egyéb daganatellenes gyógyszerekhez viszonyitva enyhébb mellékhatásokat mutatott. Már elkezdték azt is vizsgálni, hogy hogyan lehetne az artemisinint vagy származékait más, általánosan használt kemoterápiás szerekkel együtt alkalmazni. Fény derült arra, hogy az artemisinin és származékai erősítik a terápiában általánosan alkalmazott daganatellenes szerek hatását is!

Fehér üröm: A fehér üröm legfőbb gyógyhatását a benne lévő nagy mennyiségű keserű anyagok adják. Étvágyjavító és emésztést segítő hatású. A keserű anyagok fokozzák az epekiválasztást és az epehólyag összehúzódását. Az epekiválasztás fokozásával javítja a zsírok bontását, ezáltal az emésztés javul, megszűnik a puffadás és gázosodás az étkezések után. A fehér üröm B6-vitaminban és C-vitaminban is gazdag, melyek javítják az izomfunkciókat és hozzájárulnak a szellemi frissesség fenntartásához.Kálium tartalma miatt támogatja a szív egészségének megőrzését. A kálium ugyanis elengedhetetlen a szív összehúzódásához. Kálium hiány esetén magas vérnyomás, szívpanaszok, elégtelen izomfunkciók léphetnek fel, és vesekárosodás is kialakulhat. Zöldeskék színű illóolaja görcsoldó és bélféregűző hatású. Külsőleg reumatikus fájdalmakra és ízületi gyulladásokra használják, reuma elleni készítményekben is megtalálható. Főzete lázcsillapító hatású, csökkenti a hányingert, serkenti a bélmozgást, szélhajtó és epehajtó hatású. Emésztési panaszok, puffadás és székrekedés esetén is javasolt. Görcsoldó hatása miatt menstruációs panaszok ellen is ajánlott.
Propolisz: A propolisz természetesen arra a legjobb, amire a méhek is használják: fertőtlenítésre és konzerválásra. A feldolgozott propolisz vírus, baktérium és gombaellenes hatású, megvédi a fertőzésektől az ember, az állatok és a növények sérüléseit. A propolisz rendszeres fogyasztásával magas szinten tarthatjuk az általános szervezeti ellenállóképességünket:

– Megakadályozhatja az avasodásra hajlamos zsírok átalakulását,
– Elősegíti a lágy szövetek, sőt a csont és a porc regenerálódását,
– Egyes összetevői növelik az erek rugalmasságát,
– Elősegíti a bőr a köröm és haj növekedését,
– Kalkontartalma miatt epehajtó,
– Enyhe vizelethajtó,
– Egyes illóolajai miatt kiváló fájdalomcsillapító,
– Idült fekélyek kezelésére is alkalmas,
– Tumorképződést gátló hatású.