Akció!

Reuma Bedörzsölő spray

Original price was: 9 990 Ft.Current price is: 3 990 Ft.

Kiszerelés: 100 ml

Adagolás: Napi 1-2 fújás a problémás területre.

A spray adagolófejjel, a kezünk nem érintkezik a készítmény hatóanyagaival, így a beltartalom, nem érintkezik a külső baktériumokkal, ezáltal a hatásossága, és az eltarthatósága is jelentősen javul!

Kategória:

Leírás

Kámfor: A kámfort érzéstelenítő tulajdonságainak köszönhetően számos betegség kezelésére használhatjuk. Bőrbe dörzsölve igen hatásos fájdalomcsillapító hatása van, ezért hátfájásra vagy akár idegbecsípődési fájdalmak enyhítésére is használhatjuk, segít az érzékeny idegek elzsibbasztásában és érzéstelenítésében.

Menthol: A mentol és az illóolaj egyéb összetevői enyhe helyi érzéstelenítő hatással, továbbá gyenge görcsoldó és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkeznek.

Fűzfakéreg-kivonat: A fűzfakéreg népszerűségét annak köszönheti, hogy teája sok ízületi fájdalommal küszködő és gyulladásos betegségben szenvedő beteg tüneteit enyhítette. A többnyire Európában elterjedt Salix Alba – fehérfűz kérge igazi csodaszer, ami a fájdalom, láz és gyulladáscsökkentést illeti. Már az Ókorban is előszeretettel kortyolgatták tea formájában, igaz még mit sem sejtve arról, hogy valójában az aszpirin előfutára ez az anyag. A fekete fűzfa kérgének porrá zúzott anyaga Amerikában már évszázadokkal ezelőtt népszerű orvosság vFőbb összetevők: kapszaicinoidok 4,8-5,2% (kapszaicin, nordihydrokapszaicin, dihydrokapszaicin), karotenoidok (béta-karotin, Kapszantin, kapszorubin), esszenciális zsírsavak, illóolajok, vitaminok.

Chili paprika kivonat:

– Serkenti a nyirokkeringést, javítja a nyirokrendszer tónusát
– Narancsbőrellenes
– Melegít
– Fájdalomcsillapító hatású
– Antioxidáns hatású
– Segít a hajhullás ellen

Alkalmazások:
– Narancsbőr, zsírlerakódások esetén
– Izomfájdalmakra, reumára, izületi gyulladásra
– Fejfájásra, migrénre
– Hidegrázás, fagyási sérülés esetén
– Elégtelen perifériás keringés esetén
– A fejbőr ápolására szánt kompozíciókba; kedvez a hajnövekedésnekolt a gyulladás, láz, megfázás tüneteinek enyhítésére, de sikeresen alkalmazták köszvény, másodnaposság, bélhurut esetén is.